”What a difference an hour makes…”

 Gammalt men både njutbart och sant.

 Det behövs inte en hel dag för att uppleva "skillnad". När jag steg upp 5.15 för att fixa morgonfika för oss båda, hade jag bara en tanke i huvudet, nämligen att fortsätta sova, sedan Peggy åkt.

Vid fikat bestämde jag mig för att att skippa all motion i dag och att i stället återgå till den stärkande sömnen som det kändes som min kropp behövde. Jag tror att gårdagens snabba 25 kilometers cykeltur blev i mesta laget för mig.

Nu har det gått drygt en timme. Tidningen läste jag ute på "bron" i det vackra vädret. Nu inser jag att jag inte vare sig kan gå tillbaka för att sova eller unvika all fysisk aktivitet i dag trots allt.

Som sagt – "what a difference an hour makes"…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.