Hudflängd

..trodde jag nästan att jag skulle bli för att jag tyckte att man kunde tycka synd även om våldsverkaren i Norge.

Men kanske är det så jag indirekt skall tolka den fullständiga tystnaden i anledning av inlägget. Inte en enda kommentar lyckades jag få på inlägget. Denne Anders skall tydligen bara hatas. Utrymme för något annat tycks inte finnas.

Hudflängd däremot och det i ordets rätta bemärkelse blev min fina abborre från i går. En och annan abborre har jag faktiskt fångat i mitt liv, men hittills har jag bara mödosamt fjällat dem. I dag flådde jag en abborre för allra första gången i mitt liv.

I afton blir det smörstekt abborre till middag för mig i min ensamhet. Tipset om just att smörsteka den fick jag från en lolkförare i Vännäs.

En kommentar

  1. RWR

    Du får nog helt enkelt se dina funderingar som ett tecken på stort hjärta och äkta empati!

    ABB lär ha som mål att skapa motsättning och hat men i ditt fall gick han bet. Mot bakgrund av detta har du nog berört en humanistisk och klok tankegång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.