Succé i Kussjön

Byagårdsföreningens ordförande Owe Eliasson, fru Sjöström och mina gamla (unga) kollega Britt Myrén.

Vi har just kommit hem från Kussjön och dess sommarcafé. För mig blev det verkligen en trevlig upplevelse med stor behållning. Så blev det också för Peggy.

Överraskade blev vi också över den stora mängd människor som var där. Ett duktigt band om fem man spelade mest hela tiden. Roffas band tror jag att de kallade sig.

Att notera på plussidan är att jag fick träffa och tala med bloggkollegan från Vindeln, Dan Oscarsson och hans fru. Tyvärr fick jag inget bra tillfälle att också prata litet deras jättesöta lilla dotter Gärda, som i och för sig föddes i fjol och därför nog inte hade så mycket att säga till mig!

Men den kanske största och mest spännande behållningen av besöket i Kussjön, måste jag vänta på några dagar. En person där visade sig ha bouppteckningen efter min morfar i sitt förvar samt några andra handlingar rörande honom. Hon tyckte att dessa nog passade bättre hos mig. Det är lätt att hålla med henne om det.

Jag ser verkligen fram emot att få ta del av dessa handlingar och det kanske speciellt därför min morfar var död redan när jag föddes.

Än en gång vill jag tacka Owe Eliasson och hans sambo, som uppenbarligen tillsammans med flera andra Kussjöbor är att tacka för den 15-åriga tradition som sommarcaféet är.

 

3 kommentarer

  1. Kerstin Oskarsson

    Ja det var trevligt att få träffa dig 🙂
    Gerda är lite blyg, men om ett par år har hon nog mycket att säga till dig 😉

    Roffas kapell kallar sig grabbarna 🙂

    Ha det gott, och Välkommen tillbaka till vår kommun 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.