En tolkningsfråga

En Harley Davidsson av klass tål att åldras.

I vissa fall står det en fritt att tolka saker som man själv vill. Nu står jag inför ett tolkningsproblem.

En av våra bästa vänner i Michigan, Nancy Wells, har som vanligt skickat mig ett gratulationskort. Hon vet att jag kör motorcykel.

Hon är inte bara vår vän utan också en pensionerad psykologie doktor. I den egenskapen har hon säkerligen förstått hur åldersfixerad jag är. Jag tror därför att valet av kort är väl genomtänkt och inte bara skall syfta på mig som MC-ägare.

När fyller jämnt som jag gör måste man tillåtas ta alla vackra ord i samband med gratulationen på fullaste allvar. Om hon nu tycker att jag är "a man of class" som behåller sin klass även om åren går – precis som en Harley Davidsson -, så känns ju det väldigt skönt och smickrande  skönt att veta för mig.

I och för sig ÄR jag verkligen en man "av klass", d.v.s en man med rötter i arbetstarklassen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.