Helt oväntat

Statyetten heter Relation och är "tvåsidig". På den andra sidan möts paret i en öm kyss.

Helt oväntat och totalt överraskande levererade ett för mig okänt par en jättefin present till mig i går. Givaren själv befann sig i Finland.

Det var den statyett som bilden visar, gjord av byns mycket duktiga konstnär, eller kanske säger man konstnärinna, Laila Koukkari. Presenten kom från henne och hennes fina familj, som har träffat en gång.

Tack Laila!

8 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  Det var en fin gåva! Visste du att sådana skulpturer på tvåsamhet och kärlek i sitt blickfång i vardagen stärker det egna förhållandet?

  …fast förstås bidrar ju toalettstädningar och jordgubbsplock samt andra kvaliteter hos deltagarna i förhållandet åxå..=)

 2. Maria Skiddi

  Som en sorts totempåle att vörda varje morgon å dra en gemensam ramsa till ” Jag älskar dig med nöd å näppe-tills du min kärleksglöd släppe” typ..Hmm lite nödrim men inte helt fel…=))

 3. SG8

  Stort Grattis i efterskott, jämnt är alltid speciellt att fylla och i synnerhet (har jag hört) en sådan aktningsvärd ålder som 70 bast. Hoppas du haft den bästa av födelsedagar!

 4. Katarina

  Jag tror ändå Kalle att du har förstått hur man uppvaktar din hjätans kär eller hur? man får ge och ta och att ge är det bästa….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.