Märkligt…

Nu är jag 70 år och kan konstatera en mycket märklig sak.

All mina jämnåriga vänner och bekanta är så förändrade jämfört med hur de var förr i tiden. De är inte längre lika fria från rynkor, lika slanka till figuren och inte ens hårfärgen är den samma på de flesta av dem.

Det måste ha med deras åldrande att göra har jag till sist kommit fram till. Särskilt märks det på personer som jag inte mött på länge.

Själv ser jag mig ju i spegel varje dag och kan då lätt inbilla mig att jag ser ut som förr, vilket jag naturligtvis inte gör. Mina vänner och bekanta, som inte mött mig på länge, kan med största sannolikhet intyga detta.

Men nu är det som det är och nu är jag på väg mot de 80!

 

 

3 kommentarer

  1. Berith

    70 tycks vara en aktningsvärd ålder, det visste jag inte. Men när du blir 71 blir du mycket yngre igen.Ifjol fyllde jag 70, det kändes gammalt och jobbigt, men i år blev jag 71 och det var mycket lättare,
    Ber i alla fall att få gratulera så här efteråt !! Må framtiden bli som sommaren= varm och härlig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.