Skrivarlycka

Lycklig kan man klänna sig av många olika anledningar. Man kan t.o.m. bli lycklig över en laserskrivare som äntligen börjat skriva ut med perfekt skärpa på det utskrivna.

Problemet började för minst en månad sedan. Efter råd från en skrivarkunnig person, köpte vi en ny trumma för dryga tusenlappen. Med den isatt skrev jag ut två sidor, som var lika bleka som med den gamla trumman. Den nya ligger nu och väntar på att en dag få träda i tjänst.

Nyss har jag hämtat en ny tonerkasett med svart toner. Den gamla var halv.

Snålheten bedrar som bekant visheten ibland. Så även i detta fall. Den förra kasetten var en piratkasett, som förstås var något billigare. Den som nu sitter i är Samsung original. Hädanefter blir det originalkasetter.

Den första utskriften efter kasettbytet är perfekt och jag är lycklig som en barn på julaftonen. Tänk så litet jag behöver för att bli lycklig! Om en kvart kommer Peggy hem och då blir jag än lyckligare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.