Med paddan till USA

Ett annat skäl att köpa en iPad är att med den i handbagaget kunna göra USA-resan litet trevligare.

Om vi har tur, kommer vi att flyga i ett SAS-plan, som har WiFi. Tyvärr kan man inte upplysa om detta förrän ca en vecka innan det bär i väg. SAS alla plan är tydligen ännu inte klara i detta avseende.

Inte heller kan SAS i dag säga vad det kostar att vara "uppkopplad" i under resan. Sannolikt är det så, att detta är gratis för dem som har gott om pengar eller får sin biljett betald av sin arbetsgivare. Vi som betalar biljetten själv får kanske betala, säger SAS. Samtidigt säger man att det kan vara gratis "i början". Säker var man dock inte.

Vadå, vara uppkopplad mot internet under flygresan, undrar kanske någon. Har man som jag tillräckligt mycket kvar av barnasinnet, så kommer det bli en otrolig upplevelse att kunna skicka e-post, blogga m.m. på mer än 10 000 meters höjd över Atlanten.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.