Förbenade snöskotrar!

Just hemkommen efter en härlig skidtur i strålande sol, vill jag lasta av en del frustration över dessa snöskotrar som blir allt fler och fler.

Egentligen är det ju inte snöskotrarnas beteende jag vill klaga på utan naturligtvis deras förare.

Första halvan av turen gick längs ett realtivt väl uppåkt skidspår. Den här gången hade jag stavar med hela kringlor också! Detta gjorde den delen av turen mycket njutbar och mindre vinglig än den senare delen.

Plötsligt försvann skidspåret helt och övergick till en välanvänd skoterled. Nu vet jag förstås inte, om det någonsin funnits ett skidspår där. Men för ha något att skylla den begynnande tröttheten i armar och ben på, valde jag att tro att spåret var utplånat av snöskotrarnas framfart.

Men om jag nu skall vara helt ärlig – och det skall jag väl, så är jag nog litet avundsjuk ändå på dem som äger en snöskoter.

 

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Du behöver inte vara avundsjuk. Hör bara av dej så kan du få låna min skoter som stått oanvänd för länge. Så kan du också vara ute o förstöra för fridsamma äldre skidåkare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.