Omnämnd i fullmäktige

Gårdagens fullmäktige var ett långt, spännande och för många ödesdigert sammanträde. Indirekt blev jag en del av det. Inte då bara som åhörare.

En av de mera aktiva talarna fick av någon underlig anledning behov av att nämna mig i sitt inlägg. Inget namn men alla som läser minna blogginlägg förstod att det var mig han syftade på. Han inte bara syftade på mina senare inlägg om den fråga hans inlägg handlade om, nämligen byaskolefrågan, utan och också på ett tämligen gammalt inlägg om Restad!

På kaffefpausen sökte jag upp honom och frågade om han var emot den yttrandefrihet som gör det möjligt för mig att skriva vad jag vill och tycka vad jag vill i olika frågor.

Så var det absolut inte, blev hans svar. Tvärtom gillade han mina inlägg, eftersom de var så informativa (?). Han bad också om ursäkt om det nu var så att jag tog illa upp, vilket jag definitivt inte gjorde.

Fortsatt läs mina blogginlägg, så får du kanske mer material att använda i din inlägg i fullmäktige, bäste herr centerpolitiker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.