Att förlora en vän

Att förlora en vän är i regel smärtsamt och kan t.o.m. vara rent traumatiskt ibland. Detta gäller dessbättre inte alla vänner.

I går upptäckte jag att jag hade förlorat en av mina ”vänner”. Särskilt smärtsamt var det inte och inte det minsta traumatiskt. Till saken hör att det faktiskt var första gången som jag förlorat en vän av det här slaget. Därför upptar nu mina tankar den viktiga frågan varför jag förlorat henne. Jag tycker mig inte ha gjort henne något ont utan möjligen bara hennes arbetsgivare och de ”socialamediaskygga” politikerna i Umeå, varav en förstås är henne mycket närstående.

Om inte alla redan förstått vem det är, kan jag berätta att det är frun till den politiker (M) som i dag i ett blogginlägg tydligt förklarar att han inser värdet av just de sociala medierna.

4 kommentarer

  1. Vän

    Dessa båda moderater fryser ut de som inte tycker att det är ok med nepotism.
    Så du är inte ensam i den klubben.
    Frågan är vem som är ensam vid valet

  2. Molly

    Men om din ”vän” förstår inte, att varenda människa i kommunhuset vet, att hon har kommit dit via ”l…en”, kan någon hjälpa henne? Hon kör sin race med sin man o kränker sig själv! De lever i ngn annan värld o ser inte, att folk hånskrattar till dem!
    Om jag hade varit hon, hade jag tänkt efter o varit hellre fattig f.d. kommunchef än förstört både egen o makens framtid. Ingen människa är omedveten om hennes kunnskaper!!!????

  3. Nisse

    Hej Karl-Gustaf!
    Det är jättebra att du reagerat mot detta ofog! Det är många arbetslösa med betydligt mer kompetens än aktuell ”omvärldsstrateg” som ingenting hellre skulle önska än arbete i Umeå kommun! Denna interna lösning, leder bara till motvilja mot aktuellt parti, något som kommer att visa sig i valet.

  4. soffan

    2014 blir det soffan om Ågren står kvar som kandidat.
    Antagligen förstår inte moderaterna vilken belastning Ågrengate är.
    Maktmissbruk var inte ok 1974 och är inte ok 2014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.