Man misstar sig…

De politiker i Umeå som tydligen slagit sig till ro nu och inbillar sig att den märkliga tjänstetillsättningen är glömd kan nog lägga det misstaget till det verkliga misstaget att så totalt nonchalera frågor från allmänten.

Frågan är inte glömd. Interna problem bland socialdemokraterna, efterspelet till budgetbeslutet och annat som hänt har inte varit tillräckligt för att få folk att glömma och acceptera det som varit.

Den slutsatsen drar jag, eftersom mitt blogginlägg i ämnet i går nu hamnat på 11:e plats bland de mest lästa.

 

5 kommentarer

  1. lf

    Nä, det här skall inte glömmas. Att man kan få en hel politikerkår att bli tyst det bör leda till eftertanke.

  2. Uppdrag granskning

    Sitter och ser Uppdrag granskning som gjort ett utmärkt arbete i Göteborg.
    En liknande genomgång i Umeå skulle bli spännande. Om det visar sig att oavsett om väljarna röstar på Sossar eller moderater så myglar de som styr

  3. lf

    I en blogg så söker socialdemokraterna och Lennart Holmlund väljarstöd inför valet.På riksdagsnivå så behöver de inte söka för min del ,jag är socialdemokrat och jag vill ha ett solidariskt samhälle och det röstar jag för.Men på det lokala planet är jag mera tveksam. Då inte ledande politiker kan förklara hur tillsättningen av om omvärldsstrateg gått till,då vet jag inte.Man kan efter så lång tid som detta ärende pågått säga att man inte är insatt i ärendet.
    Lennart Holmlund nu är det dags att förklara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.