En pressad Åkesson

Här kan man ta del av en uppebart pressad Jimmie Åkeson i en BBC-intervju.

Pressad är han men försöker så gott han kan att förneka att något skulle vara osant med invandrarnas del i vår brottsstatistik. Först man man dock stå ut med en reklamsnutt. Reklamen börjar efter en ovanligt lång väntan, men till sist kommer den dock och förstås även intervjun.

En kommentar

  1. Nisse

    Hej Karl-Gustav!
    Jo Jimmy förefaller pressad i inslaget, men trots allt kan man inte bortse från kulturella skillnader i syn på genus. Och vi behöver politiska alternativ, enligt min uppfattning, där politiska skillnader kommer fram och det gör det ju inte mellan s och m!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.