Folkpartiet och jämställdheten

Folkpartiet har nu bestämt att jämställdhetsfrågan skall vara en av partiets huvudfrågor i kommande val. Skolan behöver inte längre Folkpartiets insatser (?).

Mot dennna bakgrund, om än tämligen långsökt, undrar jag nu om inte någon av länets folkpartister borde ha något att säga om rockklubben i Umeå, där kissnödiga män erbjuds att urinera i en pissoar som ser ut som en öppen kvinnomun.

Den som gladeligen väljer att göra det kan väl misstänkas ha en kvinnosyn som nu Folkpartiet borde ha något att säga om. Folkpartiet kan naturligtvis inte ändra på något inne på klubbens manstoalett, men nog vore det väl på sin plats med en avståndstagande kommentar ändå?

Det går bra att göra på MITT BLOGGINLÄGG I ÄMNET.

2 kommentarer

  1. lf

    Vet du vad KG, jag bryter mej ut från ämnet .Jag har suttit och följt kampanjen för folket i Orkanens fotspår.Här har SVT en gala där Peter Settman leder kampanjen för att samla in pengar.Han har ett bolag som tjänar millioner på SVT. En del kändisar kallas in.Men kalla in Kamprad och HMs chef.för att de skall se på situationen och uttala sig.
    Miljardärer håller sig utanför men vi vanliga människor vi skall ställa upp.

    • Märta

      If: Är det inte dags att du börjar med en egen blogg? Känns lite orätt mot KG att använda hans kommentarsfält för dina egna anonyma åsikter. Känns även orätt att dina åsikter ska komma i skymundan då de på sin höjd läses av de som egentligen är intresserade av vad KG skriver…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.