Folkpartiet, Vännäs, kostaterar….

IMG_7534

Den här affischen såg vi i dag. Här konstaterar Folkpartiet att det råder ”Ordning och reda i Vännäs ekonomi”. Det menar man förstås inte men jag väljer ändå att missförstå texten och uppfatta den precis som den säger. Givetsvis inser jag att det är möjligt att i det här slagt av ”publikation” vara helt tydlig. Man måste överlåta till läsaren att förstå vad man menar. Elak som jag är tar jag det alltså som ett rakt konstaterande från Fp om Vännäs ekonomi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Kommunikation är en mångfacetterad aktivitet. Det är inte enbart det skrivna eller uttalade ordet som bidrar till att budskap förs fram. Mediet signalerar och kommunicerar också. En valaffisch är därmed ett medie som i sig för fram budskap, och, då vi sett många oläsliga affischer – särskilt i Vännäs – har Fp valt att sätta sådan hög tilltro till Vännäsbornas kommunikationsförmåga, så vi utgår från att alla även tar in det budskap som själva valaffischen från oppositionspartiet förmedlar!

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      Självklart är det så, Monica. Billigt av mig att göra mig lustig över affischen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.