Legalisera marijuana!

Cannabis flag

Gör det lagligt att sälja marijuana precis andra varor som säljs.

Ta sedan ut moms på försäljningen, skatt på de affärer som säljer drogen och förstås löneskatt på alla de som kommer att få betalda jobb i hanteringen. Spara dessutom en massa pengar på de polis- och andra rättsvårdande instanser som inte längre behöver ägna sig åt olagligheter förknippade med marijuana.

De extra skatteinkomser som landet får och de besparingar inom rättsmaskineriet som legaliseringen för med sig kan sedan användas för att undvika skattehöjningar, som t.ex. väntade momshöjningar  i Ohio!

Så här resonerar man alltså i Ohio. Mycket kommer med tiden till oss från USA, men förhoppningsvis inte detta. Det har man också gjort i några andra amerikanska stater och där också gjort marijuanan fri.

HÄR FINNS ATT läsa om legaliseringstankarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.