Länstrafiken oskyldig

Färjevägen NY

För drygt två veckor sedan ondgjorde jag mig över Länstrafiken (http://blogg.vk.se/kgs/2015/04/13/skarpning-lanstrafiken/) i ett blogginlägg. Det var till en del orättvist av mig.

Jag ringde också till Länstrafiken och påpekade två, enligt min mening viktiga saker, nämligen att skylten över ”vår” busskur hänger farligt i två icke inskruvade skruvar samt att skylten angav fel linjenummer. Den som tog emot anmälan visste då inte att det var kommunen som jag skulle ha vänt mig till. Han vidarebefordrade därför min anmälan dit.

Det är alltså kommunen som bör få en påminnelse om detta och det skall den också få genom min försorg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.