Olagbart priserbjudande

Erbjudande

I afton åkte vi till vår favoritbutik i Coloma, några få kilometer härifrån för att handla livsmedel. Flera varor bjuds ut till ett otroligt pris.

Först trodde vi, att det bara rörde sig om en felskrivning, men efter att ha frågat personalen vet vi vi nu att det skylten säger stämmer. Betala för två (2), så får du ytterligare tre (3) helt gratis. Alltså fem enheter för priset av två!

Att notera är att det inte rörde sig om småsaker som t.ex. godisbitar, för vilka man hemma i Sverige kan få tre, om man betalar för två. Bland det bjöds ut med detta fantastiska fanns djufrysta fisk- och köttdetaljer, färskt kött m.m. Hur detta kan gå ihop ekonomiskt för butiken, har vi fortfarande svårt att förstå. Enligt butiken förlorar man bara några få cent, men vinner på affären eftersom kundtillströmningen ökat kraftigt.

Eftersom vi till veckan åker till Virginia, blev det inget storköp för vår del. Erbjudandet räcker under hela maj månad, så vi får nyttja erbjudandet senare.

2 kommentarer

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      Nog inte just detta, eftersom erbjudandet ju också gällde ”bra” livsmedel. Men däremot att chips, godis och läskedrycker är jämförelsevis billiga torde nog bidra till det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.