Inte riktigt över bäcken…

IMG_0240

Vår tro att huset det här året inte skulle orsaka några extra bekymmer för oss stämde inte riktigt. Vi ropade ”hej” för tidigt.

För ett par dagar sedan blev det stopp av avloppet från diskbänken. Vid en okulärbesiktning i källaren, utförd av undertecknad, kunde konstateras att avloppsröret som det var stopp i också hade ett oroande rostangrepp. Tillkallad rörmokare ville på grund av detta inte köra sin ”proppöppnarmaskin” genom röret, eftersom risk förelåg att den skulle riva hål i röret. Därmed skulle förstås flödet från diskhon fjungera igen, även om diskvattnet bara skulle hamna på källargolvet!

Nu pågår för fullt byte av det skadade röret. Tre män, förlåt EN man och två kvinnor jobbar nu med det. Det två kvinnorna är rörmokarelever, varav det fortfarande finns väldigt få även i USA. De ser ut att trivas med jobbet, men är i mina ögon litet för ”fint” klädda för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.