Bort med Obama…

AR-15

En grym och enligt min mening helt vansinnig kampanj är nu i full gång här i USA. Jag får dagligen e-mail som alla på olika sätt vill få folk att inse att Obama och hans demokrater måste bort från den politiska scenen.

De flesta av e-breven kommer från T-partyrörelsen. I dag kom dessutom ett brev från ”the Right to Bear…” Logotypen visar en hand som höjer ett gevär i luften. De vill ha min hjälp, d.v.s. mitt namn i kampen mot det senaste ”dumma” som Obama nu hittat på. Han vill nämligen förbjuda en viss sorts ammunition (som passar till vapen av typen AR-15), eftersom de är särskilt farliga om den används av kriminella mot poliser.

Att ta ifrån amerikanerna rätten att köpa denna livsnödvändiga ammunition till sina vapen måste hindras, anser:

Bära

Helt okunnig som jag ju är när det gäller vapen och ammunition har jag försökt ta reda på, till vilka vapen den ammunitionen man vill förbjuda passar. Möjligen har jag fel, men jag tror att ammunitionen passar till vapnet på toppbilden till detta inlägg. Jag visar ändå vapnet, trots osäkerheten om vad som gäller lämplig ammunitionen till det. Texten i bilden är minst sagt skrämmande.

Skrämmande är också att den information som via internet nått mig i propagandiskt syfte under vår första vecka här förstås också har nått miljoner amerikaner. Många av dessa torde dessvärre ha gjort det utan samma kritiska granskning som jag har gjort.

F.ö. har jag valt att inte inte blockera brev från T-partyrörelsen i mitt e-postprogram, eftersomgärna vill följa galenskaperna som kommer därifrån.

Bland dagens ”seriösa” politiska information kom i dag också ett e-brev som berättar att Obama dricker den dyraste ölen. Bra att veta för han politislka motståndare och även förstås för dem som ännu inte är det.

 

En kommentar

  1. Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

    Du har helt rätt. Jag gjorde en för slarvig koll, innan jag skrev inlägget. ”AR-15 ammo” betyder helt enkelt ammunition som passar till vapentypen”AR-15″.Tack för rättelsen. Sedan tror jag precis som du, att ingen kan eller vågar göra något åt detta vansinniga – inte BARA i våra svenska ögon – som gäller för vapen i USA. Jag har träffat flera amerikaner som också tycker det. Jag kommer att följa fråga, även om jag inser at detta inte betyder ett skvatt för frågan som sådan. Nu skall jag ändra litet i mitt inlägg. Märkligt förstås att ingen i USA har kommemnteratr den. Jag har vänner här nämligen, som följar mina inläg genom att använda t.ex. ”Bing translation”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.