”Huka er gubbar…”

Kuren i juni

Huka er gubbar, för nu laddar jag om. Detta tillrättalagda citat är det som stimulerar mig till detta inlägg.

Hemkommen efter fem veckor i USA möttes jag av en något bedrövlig syn. Den skylt på vår busskur, som tidigare dinglat på två löst inskruvade skruvar, hängde nu bara på en. För bortåt två månader sedan uppmärksammade jag först Länstrafiken och sedan kommunen om detta och den risk för busskurens användare detta skulle innebära.

På Länstrafiken fick jag veta, att det faktiskt är ett kommunalt ansvar att åtgärda detta. Jag fick också ett namn på ansvarig tjänsteman. Jag skrev då till honom, utan att få svar och uppenbarligen utan åtgärd. Nu skall jag göra ett nytt försök men då vända mig till vederbörandes chef (-er).

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.