Litet näthat

Litet näthat får även jag tåla. Men jag tycker faktiskt att det alltid är kul när folk visar att de läst vad jag skrivit här och på annan håll. Det gäller även när det inte är snälla saker man tycker.

Under lång tid har jag då och då fått anonyma och handskrivna brev från en person. Han har rekommenderat mig att söka vård och i dag tycker han att jag skall söka ”hjälp”. Vad jag skall söka hjälp för framgår dock inte riktigt klart.

Det är inte vem helst som gör det utan en person med utbildning som formgivare på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Han kanske rent av är civilingenjör och det är fint det minsann.

Här kan ni själv läsa brevet, d.v.s. hans kommentar till att jag länkade till en annan persons blogginlägg om omvärldsstrateger:

Brev 1

2 kommentarer

  1. Mimmi

    Hej Karl-Gustav! Lite konstigt agerande med handskrivna lappar i ärendet kan jag tycka. Den omtalade omvärldsstrategen borde ta sig en ordentlig funderare på något vettigt hon kan göra, för tjänsterna är inte säkra i Umeå kommun. Det finns politiker som inte bara jamsar med, tro mig!

  2. Helena Nilsson Springare

    Hej! Jag brukar tänka att det är lite roligt när man uppfyller folks tankar så till den milda grad att de lägger ner massor med tankekraft och dessutom lägger ner lite extra energi på att göra sig anonyma.. *skrattar*

    Bättre komplimang kan man inte få tycker jag 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.