Sossebudgeten

Efter att ha tagit del av den förgörande kritiken av regeringens budget från högerhåll och medias fokusering på vilka som är ”vinnare-förlorare”, känns det fint att läsa Mikael Färnbos artikel i Arena.

LÄS DEN!

2 kommentarer

  1. Sixten Jonsson

    Du som vad jag förstår har försörjt dig via skatt ihela ditt liv och som värnar om ett företagsklimat som har möjlighet att producera skatt för att räcka till alla dessa reformer som presenterats i årets budget. Vem är det igentligen som betalar kalaset på utgiftsökningarna på ca 50miljarder? Du ska ha kredit som kommenterar och försvarar Greklandsupplägget i svensk ekonomi för dina vänsterkompisar lyser med sin frånvaro.Jag tror att vi får se ett nytt fenomen i Sverige nämligen att dom som kastar inhanduken tar pension redan vid 61års ålder för att slippa eländet .Nu har vi den värsta regering sedan Olof Palme trädde till 1969 sett ut ett företagareperspektiv.

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      ”Försörjt mig via skatt”… det var ju ett sympatiskt sätt att se på dem som är anställda hos stat, landsting och kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.