Hoppsan!

Jag upptäcker i dag att mitt blogginlägg, som jag gjorde sedan VK:s krönikör Benny Karlssons tagit upp frågan om vad omvärldsstrategen sysslar med,  fått ett för mig oväntat antal ”likes”.

Frågan är uppenbarligen ännu inte glömd, trots att man från ledande politiker gjorde vad man kunde för att den snabbt skulle glömmas. Alla, oberoende av politisk färg eller ställning, valde tystnaden som medel att snabbt få folk att glömma. Att varje försök att förklara rekryteringen, ”head huntingen”, bara skulle ha gjort saken än värre torde ha varit skälet till deras tystnad.

Nu hoppas jag bara, att de som fortfarande är upprörda av vad som hände riktar sin upprördhet mot det s.k. etablissemanget och inte mot den som trots allt måste ses som huvudpersonen i sammanhanget, nämligen Åsa Å W själv.

Hon rådde naturligtvis inte för att alla i Umeå med direkt och indirekt makt så påpassligt gav den arbetslösa Åsa, nyligen sparkad från jobbet i Vännäs, en så fin tjänst i Umeå. Hon rådde naturligtvis inte heller för att innehållet i tjänsten är så luddigt att ingen av de styrande kan eller snarare vill försöka förklara vad hennes jobb går ut på.

En kommentar

  1. Mimmi N

    En skugga kan falla på Åsa, då hon har mage att ta ett hitte-på-jobb och dessutom inte vara intresserad av att tjänstens innehåll följs upp! Jag tycker att Åsa, med sina meriter och kontakter. gott kan söka arbete på öppna marknaden, som alla, exempelvis de som blev arbetslösa efter monteringens nedläggning, får göra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.