Möjligt i Sverige?

Mamman till en av våra fina musikvänner i Michigan dog häromkvällen. Dottern berättar i Facebook om den sista kvällen med sin mamma i livet. Hon gör det på ett sådant fint och gripande sätt. Jag återger det här utan att förstöra det genom att försöka översätta det.

Så här skriver hon och när jag läser det undrar jag om detta skulle kunna vara möjligt på ett sjukhus i Sverige:

”God had a perfect plan for my mother’s passing. Johnny Hunt and I thought it would be comforting to have our Christmas music rehearsal at Mom’s bedside with the family last night, and at 7:00 p.m. we surrounded Mom with hymns and carols, with Mary, Jan and Keith joining in. Around 8:00 p.m. we saw a change in her breathing and sang Silent Night to her until she took her last peaceful breath.

There must have been a choir of angels there too, singing in the background with us, to usher her to her Heavenly home. My beautiful, strong, compassionate and loving mother is now free from pain and has left her 98 year old body behind here on earth to sing with Jesus in Heaven. I praise God for the gift of our sweet Mom. Grace was the perfect name for her.”

De som känner mig undrar kanske varför jag, som inte tror på allt som mina religiösa vänner tror på, blir så berörd av detta, som vår djupt religiösa vän har skrivit. Och skall jag vara helt ärlig, undrar jag faktiskt även själv över det.

En kommentar

  1. Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

    Den här kommentaren lämnade dottern i Facebook:
    Oh, Kalle! Thank you for your kind note and for sharing my story on your blog. That means so much to me. I miss you and Peggy and already look forward to seeing you next year. Sending some hugs your way.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.