Privatiseringen i Vännäs

Fortfarande är det tänkbart att Vännäs kommun ger sig in på sin första privatisering av en del av det som brukar kallas välfärden. Jag tänker förstås på en tänkt upphandling av personlig assistens.

Planerna på detta ledde till ett möte med berörda föräldrar och gode män. Att intresset för frågan är mycket stort visade med all önskvärd tydlighet det stora antal som läste det blogginlägg, där information om mötet lämnades.

Redan första kvällen inlägget låg ute lästes det av 280 personer. Dagen därefter lästes det av 494 personer. Totalt sett lästes det alltså av hela 774 personer! En förhoppning är förstås att det inte bara lästes av föräldrar och personal utan också av kommunens politiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.