Återanvänt blogginlägg

Jag stötte på ett gammalt blogginlägg, som jag nu publicerar igen. Bara som ett bevis på att städat och skrutit i många år.

”Simultanförmågan

Av , 14 oktober 2013 kl 11:05, Bli först att kommentera 14

 

Att kvinnor har en större simultanförmåga än män, får vi män höra då och då och kanske är det också så.

Mot detta något tveksamma faktum känner jag mig riktigt kvinnlig i dag. Hör bara här. Jag har städat hela huset och det faktiskt noggrannare än jag normalt brukar göra. Samtidigt har jag skrivit ett par blogginlägg och kommenterat några, haft koll på Facebook, oljat in köksbordet, skrivit ett par e-brev. Två maskiner tvätt har jag kört och hängt också. Under tiden har jag lyssnat på Yves Montand och Edith Piaf – undrar varför just på dem…

Dessutom har samtidigt hunnit tänka på hur duktig jag är och hur gärna jag vill skryta över det :-) . Lyckas jag nu också hänga tillbaks de gardiner som varit ute för vädring och damning (avskakning av damm – vad det nu heter?), kan jag nöjt slå mig till ro.

Naturligtvis har jag också hunnit kolla litet hur det egentligen står till med en eventuell skillnad mellan könen vad gäller simultanförmåga. Direkt fann jag DETTA. Har inte funderat närmare på källans trovärdighet.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.