”andersfors” … en förebild

”andersfors” är en förebild för hur de som skriver sina blogginlägg här borde vara, men oftast inte är.

Utöver det faktum att han skriver sakliga och intressanta inlägg, släpper han tydligen (?) fram alla kommentarer och tar sig även tid att besvara/kommentera kommentarerna.

Läs hans inlägg. Man behöver inte vara socialdemokrat som jag för att uppskatta dem.

3 kommentarer

 1. andersforss

  Tack för berömmet Karl-Gustav.

  För mig är det självklart att besvara kommentarerna – Gör man inte det så är det ingen idé att skriva inlägget som jag ser saken eftersom det är i kommentarsfälten som den politiska debatten pågår.

 2. Erik

  KG, jag håller med dig. VK har gett våra politiker en möjlighet att skriva. De flesta politiker släpper inte en fram kommentarerna. Och det är svagt. Att likt Anders Forss både publicera och besvara alla kommentarer är ju gentilt. Jag har förståelse för att alla politiker inte har tid eller orkar bemöda sig med att svara men det borde vara en hedersak att släppa fram alla röster. Nu när vi i dessa moderna tider mer eller mindre i realtid kan tycka och tänka. Annat var det förr då fick man bemöda sig med att skriva insändare och det sög ju verkligen. Och inte vara det i realtid heller. Personligen har jag slutat att blänga i de flesta politikers bloggar som en tyst protest från min sida.

  • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

   Den där ursäkten om att inte ha tid är svår att köpa. Hur lång tid tar att publicera en kommentar? Ett kort svar tar inte heller särskilt lång tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.