Negligerade kommentarer

Hur skall man se på bloggare, som uppenbarligen har tid att skriva blogginlägg, men som inte anser sig ha tid att släppa fram de kommentarer som inlägget får?

När detta beteende gäller politiker, blir jag särskilt oroad. Den politiker som säger sig sakna de få sekunder som krävs för att släppa fram en kommentar, tycks dessvärre också sakna den grundläggande kunskapen om att att hen inte kan agera helt på egen hand utan faktiskt också måste lyssna till sina väljare.

Som sagt att släppa fram en kommentar tar några få sekunder. Att också läsa en den klarar man i de flesta fall på mindre en 60 sekunder. Något direkt krav på att också kommentera kommentaren finns inte.

Min rekommendation till alla makthavare, som ständigt tycks lida av tidsnöd, ödsla inte tid på att skriva blogginlägg, om er tid sedan inte räcker till för låta bloggläsaren komma till tals genom publicera kommentarer från vederbörande!

Av den språkliga kvalitén på många av dess makthavares inlägg är det frestande nära att misstänka att det inte alltid är de själva som skrivit inläggen. Ytterligare ett skäl till att de borde ha tid själva att släppa ut eventuella kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.