Medicineringsskandalen fördjupas!

I dag kommer ett nytt avslöjande från VK:s grävande journalister. De kan nämligen berätta om slarv vid diskningen av medicinkoppar.

Förr i tiden användes stabila medicinkoppar i rostfritt stål. Dessa diskades och användes sedan om och om igen. Allteftersom byttes de ut mot medicinkoppar i plast. Säkert inte ur miljösynpunkt men som ett sätt att slippa arbetet med diskningen.

Nu avslöjas alltså att man börjat diska och återanvända engångsmedicinkopparna och t.o.m. slarvat med diskningen, vilket förstås aldrig kunde hända på de rostfria kopparnas tid.

En sådan skandal! Dessutom skulle det vara olagligt enligt VK-artikeln. Berätta i nästa artikel, Monica G Engström och Catarina Saha, var ni har funnit att det skulle vara olagligt att diska och sedan på nytt använda en medicinkopp avsedd för engångsbruk!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.