Borde jag klaga?

Budgetsammanträde

(Ovanstående är en bild av protokollet, som jag nämner i mitt inlägg)

Efter att jag närmare har studerat protokoll på min amerikanska kommuns webbplats, inser jag att jag nog inte borde klaga på otydliga protokoll på Vännäs kommuns webbplats.

Protokollet från Vännäs kommunstyrelse som gäller antagandet av en förenklad VA-taxa, är inte tydligt och möjligt att begripa för mig och bevisligen inte heller för många andra. Dock är den aktuella VA-taxan antagen utan reservationer och vederbörligen justrerad och och klar för ”användning”. Oklart för mig är det dock om taxan slutligen skall antas av kommunfullmäktige. På ”min” tid i kommunen skulle alla taxor antas av just kommunfullmäktige, men det var ju för ganska länge sedan.

Intresserade av hur protoll ser ut i det lilla ”township” där vårt hus ligger, bör ta del av protokollet från ett budgetsammanträde som bilden visar. De kommer då med högsta sannolikhet att tycka att jag inte borde klaga på hur Vännäs kommun har protokollfört sitt beslut om VA-taxa. Oklart är det, men ändå inte lika intetsägande som protokollet från det viktiga sammanträdet i Hagar Township, Berrien county, Michigan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.