Med ålderns rätt…

Med ålderns rätt dristar jag mig till att framföra följande kritik mot många affärsbiträden med flera som har liknande arbeten. Kanske har det med åldern att göra, eftersom jag tidigare i mitt liv inte har reagerat på samma sätt.

När jag står inför en expedit, kassör eller en annan anställd i ett varuhus och mitt ärende har påbörjats, blir jag mäkta irriterad när mitt ärende inte avslutas i god ordning.

En annan kund kan pocka på uppmärksamhet, som ofta besvaras. Jag får vänta. Ofta dyker en annan anställd upp med frågor till den som är i färd med att avsluta mitt ärende. Kollegan går ofta före mig som kund. Jag får vänta och känner mig då som den minst viktiga i sammanhanget.

Exakt allt detta hände på MediaMarkt igår. Om jag hade varit ensam, skulle jag i väl valda ordalag ha upplyst kassören om något som tydligen hans arbetsgivare hade missat vid introduktionen av sin anställde.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.