Ett tips till Vännäs kommun

Sannolikheten är inte stor för att Vännäs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning skall acceptera Bråns envisa påpekande att VA-fakturan bygger på en VA-taxa med fel, som inte göra det möjligt att prestera en korrekt faktura.

Jag upprepar här vad byaföreningens ordförande redan tipsat kommunen om, nämligen att kommunen ju kan låta SKR (Sveriges Kommuner och Regioner), där kommunen är en betalande medlem, att utifrån 2018 års VA-taxa räkna fram storleken på den omtvistade fakturan.

Skulle kommunen inte använda sitt medlemskap i SKR för detta, kan det bara uppfattas på ett sätt. Kommunen vill inte riskera, att SKR skall finna taxan omöjlig att använda som underlag för fakturering av samma skäl som vi i Brån gör det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.