Swedbank slår igen

Så är det då till sist klart, att Swedbank i Vännäs som en längre tid haft mindre än halvöppet stänger helt i september 2022.

Jag är förstås inte alls den som kommer att drabbas värst av detta. För många andra blir det mycket värre. I dag dag såg jag t.ex. några andra äldre personer, som tagit sig till banken med stöd av sina rollatorer. För dem blir det betydligt besvärligare att ta sig till Swedbank i Umeå, om de nu inte i stället byter bank och övergår till Handelsbanken förstås.

Gammal som jag är minns jag mycket väl den sparbanksfilial, som fanns i Folke Lindströms affär i Vännäsby. Insättningar liksom uttag där fick man prydligt noterade i sin bankbok, blå tror jag visst att den var.

Förstås undrar jag nu vad som skall hända med alla mina värdepapper, guldföremål och diamanter, som f.n. förvaras i Swedbanks bankfack.

Jag undrar även kommunens politiker och företagare kan göra något åt saken. Förmodligen inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.