KD-Smetana överraskar

Hans-Inge Smetana, KD:s starke man i Västerbotten, överraskar med sitt blogginlägg om regionens nyligen inskaffade navigationsrobot. En sak som inte används vid navigation till sjöss utan i operationssalen.

Hans-Inge, som gjort det som ett av sina mest frekventa klagomål att klaga på S-regionens illa skötta sjukvård, lovprisar i inlägget just detta inköp.

Skall man möjligen uppfatta detta som ett resultat av hans och hans KD-kompisars framgångsrika energiska kamp för detta i sina roller som politiker i regionen? Eller skall det i stället uppfattas som ett slags uppvaknande från Hans-Inges sida, som åtminstone funnit EN sak som inte är så illa på NUS, ”sossarna” sjukhus alltså?

Han har valt att inte publicera min kommentar i frågan i detta forum men har förstås inte tid för detta. Nu har han dock chansen att lämna en kommentar här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.