Meningslöst vetande

Följande inlägg torde vara helt ointressant för de allra flesta. Dock inte för mig själv. Det visar främst vad som är möjligt att uppnå med hjälp av internet.

Som några redan har förstått, har jag ägnat tid och en viss tankemöda åt mina tre och en halv månaders liv som sjöman i tonåren. Av många andra tankar som jag har haft, har jag funderat över vad som hände med MS Tosterö, sedan jag styrt henne på grund 1957. Detta fann jag efter litet surfande på nätet:

Tosterö  1939  Odense 1957-1966 Motortanker 13950  Ombyggd till   malmtanker. Upphuggen  1966 i Spanien.

 

Nu återstår bara att försöka hitta något om sjöförhöret i Kiel i anledning av grundstötningen, en sannolikt omöjlig uppgift.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.