Handla lokalt!

Problemet jag hade med att få tag på en laddare till en mobiltelefon modell ädre löste sig på ett utmärkt sätt i dag. Samtidigt påmindes jag om talesättet att man inte skall gå över ån efter vatten.

Jag hade äntligen spårat ett ställe i Umeå, där man eventuellt hade en laddare som passade. Det kostar där ca 250 kronor och ingen garanti fanns förstås, om det sedan länge tomma batteriet skulle kunna gå att ladda igen.

Min gammelmannasnålhet fick mig att hesitera inför köpet av laddaren. I stället begav jag mig av till Returcentrum i Vännäsby för att kolla där, om de möjligen hade en laddare av det slag jag sökte.

Det hade man inte, men i stället erbjöd man mig att köpa en begagnad telefon för blygsamma 100 svenska kronor, vilket jag förstås gjorde. Den telefonen fungerar alldeles utmärkt och är i mina ögon inte särskilt omodern, men helt säkert i andras.

Det blev alltså en Sony Ericsson Z310i för en så billig penning. Den kommer min bror säkert att bli helt nöjd med. Det är nämligen han som skall han den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.