Dukan Dieten Cruisefasen;16/21 Proteindag – middag/Protein Day – dinner

Fläskytterfilé med en röra av  1 tsk riven laktosfri ost och laktosfrikesella kryddad med vitlök – mums!

Det står visserligen att man inte ska äta fläskkött, men jag har lite svårt att förstå det, då det finns fläskkött som är magert och fint…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pork tenderloin with a touch of a teaspoon of grated cheese and lactose-laktosfrikesella seasoned with garlic yummy!

It is true that you should not eat pork, but I have some difficulty understanding it, then it is pork that is lean and nicely

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Karolina

    Synd e’ OK .. ibland .. annars vore väl livet tråkigt 😛

    Det där med fläskkött förstår inte jag heller … det är inte speciellt mycket fetare än allt annat kött vi får äta .. så jag tror vi får fortsätta käka det …. mellan varven 🙂

  2. Millan

    Jag läste ur Dukanreceptboken om fläskkött och det står att det är högre fettprocent i fläsk, anka, gås och ur vissa delar av kalv och biifkött.

    Jag tror inte att det spelar någon större roll och att du kan äta fläskkött. Gör man allt med måtta så är det sunt och nyttigt.

  3. Kina Levin

    Svar till Karolina (2011-01-30 20:55)
    Nä å det finns ju lite finare bitar att ta av, man skippar ju sidfläsket och fläskkarrén…
    jag kommer nog att variera lite iaf, för annars blir jag tokig om jag BARA ska äta älg…Mvh Kin@

  4. Kina Levin

    Svar till Millan (2011-01-30 21:14)
    Men man kan ju tycka att sinkan,filén och som nu då jag gjorde iordning en fläskytterfilé i ugnen som mest fick steka i sitt eget spad och som fick ligga kvar i formen…gott blev det iaf:)Mvh Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.