Dukan Dieten Cruisefasen dag 144/149

Morgonrundan avklarad. Dusch och så frukost innan gruppträffen.

Vågen har frispel och ajg antar att det är pga att batteriet börjar vara på upphällningen, så det blir att shoppa ett fräscht batteri till på fredag, då det är 5 månader sedan jag började med Dukandieten och är nyfiken på vad som egentligen hänt…

Vädret är grått och trist idag, regnet hänger i luften, men jag hade tur på morgonrundan, då det var uppehåll – kan ju ha berott på att jag hade regnjackan på – hade jag inte haft den, så hade det ävl spöregnat…

Proteindag

Frukost
Fisk

Mellanmål
kesofrutti

Lunch
Köttbullar

Mellanmål
Yoghurt

Middag
Dukanpannkaka

Motion
30 minuter promenad x flera under dagen

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Mona

    Jag trodde det var vägningen som gått åt skogen, men det var alltså bara vågen som var knasig.
    Om du dansade så mycket på klassfesten som du sa, så blir det säkert bra, det är ju utmärkt och rolig motion. Inte ofta man ägnar sig åt såna nöjen nuförtiden. Får se hur det blir på Birkakryssningen i helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.