Ett år – 15 kg

Det känns bra.

Jag började förra året med viktklubb.se för att försöka komma ner, men som så många gånger förr, så tröt tålamodet och motivationen, då inte kilona försvann.

Blev av med 2 kilo, sen var det stop!

I december ifjol, gick jag in i den berömda väggen och blev sjukskriven.
Under julhelgerna, så funderade man på mycket och jag bestämde mej för bl a att investera i m ej själv med att gå till "min" homeopat för att ladda kroppen.

Gjorde så och hon hade en ny apparat som kan konstatera allergier och jag fick bekräftat i mina misstankar att jag är laktosintolerant, men även vetemjölsallergiker – vilket skall skiljas från glutenintolerans…
Gick på tre behandlingar hos henne  och redan efter 1 v så märkte jag stor skillnad, då mycket av fibromyalgivärken försvann – helt underbart!

Jag lade i samband med detta om kosten, radikalt, men inte med GI eller LCHF utan LCHP:O)

Tänk vilka fantastiska namn det finns på saker och ting…

Det innebär lågkolhydratskost med lite fett och mycket protein och det har passat min kropp förträfflligt, för jag har ju fått två vinster; en bra mage och kropp och en viktnedgång, som även den främjar hälsan.

Den 7 juli såg det ut såhär och gör fortfarande, jag kanske pendlar i vikten mellan 65 och 66 men det är ju en "vätskesak"…

Startdat;3/1
 
Totalt
Startvikt;78,7 kg
7/7 65,1 kg
Tot; – 13,6 kg
Midja; 87cm
Midja; 73 cm
Tot; – 15,0cm
Mage; 97cm
Mage; 82,5 cm
Tot; – 14,5cm
Rumpa; 103 cm
Rumpa; 92 cm
Tot; – 11,0cm

 

8 kommentarer

 1. Susanne

  Är det här du håller hus 🙂

  Du har varit så tyst på både FB o i din andra Blogg så jag blev lite orolig.
  Men nu kan jag slappna av när jag märker att du mår bra.

  Vad duktig du har varit! Snart har du nått din målvikt, jag hejar på dig!

  Kram

 2. Mona

  Bäst av är ju att hälsan blivit bättre, det andra är liksom bara bonus.
  Du kommer nog att komma i mål före mig, för jag har visst stannat upp igen.

 3. Jeanette

  Hej
  Vad duktig du är. Har hittat din blogg då jag googlade på Dukan efter tips och ideer. Och har skummat igenom hela vägen från januari till nu. Du har gett mig massor av inspiration och motivation. Började själv med Dukan för tre veckor sedan och har redan tappat otroliga 5 kg. Har liksom du kämpat på i VK utan att det hänt något på vågen men detta verkar vara något som passar min kropp. Haft lite problem med magen i inledningen men hoppas den ska vänja sig. Kämpa på med dina sista kilon nu så hejar jag på dig!

 4. Kina Levin

  Svar till Jeanette (2011-08-22 11:26)
  Tusen tack för dina fina ord.
  Det är ju lite av det man hoppas på, att man inspirerar och motiverar andra.
  Önskar dig lycka till, du grejar det!
  Tänk bara på att ibland stannar saker och ting upp, men håll ut…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.