Svacka

"Fu" sjutton vilken svacka jag hamande i…

I allafall, så tog jag igen det igår, motionsmässigt, med att promenera en liten nätt runda på 9,29 km på tiden 1.37.09.

Så gjorde jag armhävningsutmaningen + lite bensprattel och situps och rumplyft.

Jag känner att jag med min fibromyalgikropp, måste ta det lugnt med styrketräningen, så jag har backat från steg 3 till steg 2 på armhävningsutmaningen – jag vill ju hålla hela vägen!

Så jag körde dag 2 igår och det innebar; 

Armhävningar, på knä; 6+8+6+6 och sedan så många jag skulle orka, men  minst 7 – jag gjorde 7.

För varje omgång armhävningar, så tränade jag utsida låren, gjorde rumplyft, raka situps och sneda situp – lika många gånger som armhävningarna, så det blev som en cirkelträning

Så första set; 6 armhävningar, 6 lyft för utsida höger lår, 6 rumplyft, 6 lysft för utsida vänster lår, 6 raka sit-ups, 6 sneda situps höger sida, 6 sneda situps vänster sida och så 6 lyft för vänster utsida lår.

Andra set; 8 armhävningar, 8 lyft för utsida höger lår, 8 rumplyft, 8 lyft för utsida vänster lår, 8 raka sit-ups, 8 sneda situps höger sida, 8 sneda situps vänster sida och så 8 lyft för vänster utsida lår.

Tredje set; 6 armhävningar, 6 lyft för utsida höger lår, 6 rumplyft, 6 lysft för utsida vänster lår, 6 raka sit-ups, 6 sneda situps höger sida, 6 sneda situps vänster sida och så 6 lyft för vänster utsida lår.

Fjärde set; 6 armhävningar, 6 lyft för utsida höger lår, 6 rumplyft, 6 lysft för utsida vänster lår, 6 raka sit-ups, 6 sneda situps höger sida, 6 sneda situps vänster sida och så 6 lyft för vänster utsida lår.

Och så avslutade jag med 7 armhävningar.

Matmässigt, då´rå; jag har dålig aptit, så det blir mest protein…

6 kommentarer

 1. Mona

  Oj, vilket schema, du är duktig du. Jag promenerar bara, och sen armhävningarna 3 dagar i veckan. Kanske borde göra som du och köra hela kitet när man ändå ligger där på golvet.
  Hoppas du mår bra idag.
  /Mona

 2. Kina Levin

  Svar till Viktkamp (2011-08-28 23:31)
  Jodu:O)
  I början är det oerhört viktigt ATT man tar sig ut, på den där promenaden, oavsett vilken sorts prpomenad det blir…
  Man måste få in vanan i kroppen.
  Det tar 20 ggr att vänja sig vid en ny vana, så det är bara att ”mekaniskt” utföra det:O)
  Heja på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.