Snabb Microbulle

Brödet enligt Anna:
(Hennes webadress är; http://dukan-diet-recept.bloggo.nu/ )

1 ägg
1 msk mager kesella
2 msk havrekli
½ tsk bakpulver

Alltsammans blandas och körs i en liten skål, som tål värme, i mikron i ca 3 minuter.
Låt svalna på galler.

Perfekt till hamburgerbröd också och jag gjorde det i en mindre, lite avlång form och voila, så blev det ett korvbröd:)

Brödet enligt Kin@ – Snabb microbulle

1 ägg
1 msk kesella, eller naturellyoghurt
1 msk havrekli
1 msk Maizena majsstärkelse
1 tsk hela linfrön
½ tsk bakpulver

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Mona

    Aha, så du använder majsstärkelse i brödet, det var ju lite annorlunda.
    Jag ska prova dessa mikrobullar, båda varianterna tror jag, länge sen jag bakade något.
    Nu har vi äntligen köpt en brödrost, det ska bli gott med rostat Dukanvänligt bröd en dag.

  2. Kina Levin

    Svar till Mona (2011-10-19 19:25)
    Japp, jag delar på mängden havrekli, så kan jag göra en bulle till eftermiddagsfikat också, om jag vill:)
    har även gjort den med Sojamjöl, det fungerar också…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.