Sjuk… :(

Ja men då var man sjuk igen. Har drabbats av dagis-syndromet. för många människor på för liten yta i Stockholm har resulterat i att många av oss blivit, varit och är sjuka. Jag mådde verkligen piss igår på repet och mot slutet kunde jag inte ens delta utan satt bara och sittade på och försöte överleva. Mår något b ättre idag men känner mig fortfarande grymt hängig och det bubblar väldigt mycket i mina lungor..(dåligt?) Tur att man har snälla föräldrar som hjälper till med barnpassning. Helt underbart! Syster Martins ordination idag: Vila, näring, vätska.

Jag ska nog hinna pigga på mig till på lördag. Om inte annat får jag väl pumpa mig full av mediciner så jag pallar att leverera.

Fick även veta alldeles nyss att vi ska bli bjudna på middag av Tandläkare Eva Hellström AB. Stort tack! 🙂

 

Over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.