Du Jonathan…

Du måste ju nästan specificera var på byxorna du spillde Ha ha ha.

Samma här med det vita fältet som skymmer övre delen av skärmen… kanske vk.se kan se om de hittar något galet någonstans i någon data… blipp… eller vad det kallas.

Den här veckan är det Gunde Svans ord som ringer i huvudet, "du får viiila sen".          Vi har nu två egna låtar att repa in plus en gemensam som vi fick igår. Lägg sedan till koreografin som ska lyfta texten till tydligare höjder och slutligen alla kameravinklar som vi får runt lunchtid på fredag så har vi hela huvudet fullt av nya saker att hålla koll på. Inte lätt för en kille vill jag säga, Ha ha       Det är lite synd om er som inte kan vara på plats och se hela härligheten så vi har som taktik att ha ganska "enkla" men tydliga uttryck i vår koreografi som, förhoppningsvis, syns bra genom T-V rutan också! Stort tack till Elisabeth som hjälper oss med detta.

Vi lyckas fortfarande ha roligare och roligare för varje gång vi repar tycker jag, man vänjer sig allt mer vid kamerorna så TV-inspelnignen igår gick riktigt bra. Det är precis som Lisa sa i sin blogg; http://lisa.korslaget.tv4.se/  "Vi slutade repa 22 igår, så det var inte länge sedan vi sågs, ändå saknar man gänget!". Jag håller med,  tur att det bara är två timmar kvar nu tills vi repar igen…

Hörs snart igen// Claes

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.