Too much?

Sitter på skolan och tittar ut över alla studenter som just nu avnjuter sina små matlådor. Allt är så himla normalt!! Precis som tusen gånger förut sitter jag på exakt samma lunchplats, tittar ut över samma utsikt och äter ur samma matlåda. Skillnaden är bara att i huvudet cirkulerar någonting som börjar på K och slutar något i stil med "örslaget". Ingen vet att tjejen med fula skor och alternativ frisyr som lite obehagligt sitter och tjuvkikar på matglada studenter, igår hade en kamera löjligt nära ansiktet samtidigt som hon pep som en kyckling.

Jag försöker att inte skryta. Jag har än så länge inte ställt mig upp och skrikit ut att JAG är med i Team Lisa!!! Även fast jag egentligen vill… Min mor sköter det jobbet åt mig rätt så bra. Egentligen så skulle jag vilja ha Team Lisa tröjan, jackan, mössan, bilen med den feta Team Lisa loggan och gärna körslaget tatuerat i pannan. Men det kanske blir lite mycket? Eller? Jag gör mitt bästa för att fiska röster men det blir mest i det tysta. Jag kör Team Lisa bilen, saktar in vid varje folksamling och sniglar på dragläget förbi alla busshållplatser samtidigt som jag förargat vrålar i huvudet "MEN KOLLA’RÅ!!!!!" åt alla som förstrött placerar blicken på helt andra ställen än just Volvon som rullar förbi. Tröjan med Team Lisa bar jag i skolan och gick omkring med minen som sa "Ooops.. Det står visst något på min tröja. Fast det tycker jag är normalt."

Nej skärpning Hanna! Jag borde kämpa för röster som aldrig förr. Tiden går så fort att jag får rent gråten i halsen när jag tänker på det! Om två veckor sitter jag kvar här på samma plats och kommer ångra att jag inte njöt mer. Lika bra att gå all in… Imorgon blir det full utrustning banne mig!! Ifall någon på Vårdvetarhuset inte visste att det existerade en kör i Umeå som närmar sig final i Körslaget 2011 med stora steg ledd av självaste Lisa Miskovsky, så ska de bli fullt medvetna om det! Team Lisa… Jag LOVAR! Jag ska dra mitt strå till stacken.

Tycker om er alla så mycket! <3 /// Hanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.