Lördag hela veckan?!

Vi sitter i bussen på väg till TV4 och dagens repetitioner och sändningar. Med åtta timmars sömn i bagaget känns det i varje fall möjligt att få till nåt riktigt bra i afton. Man inbillar sig gärna varje fredag att det kommer finnas tid att njuta av Stockholm åtminstone några timmar på fredag eftermiddag kväll. Förra fredagen slutade det med att jag jag och rumskamrat Anna somnade kl 20 för att vakna av väckarklockan drygt tolv timmar senare. Igår tvingade vi oss in till stan för att njuta av en god middag på gondolens bakficka och hade därefter som vanligt ambitionen att umgås åtminstone en liten stund med goda vänner som bor i stan. Det blev naturligtvis inget av det utan kl 23 sov vi som små grisar igen. De tar på. Men som kompisar i kören skulle ha sagt – ”det är sjukt värt”. Vi är även sjuuukt peppade inför kvällen. Som stort U2-fan känns Sunday bloody sunday helt rätt. Den andra låten är på begäran av Hanna Hedlund -I got life från musikalen Hair. Till en början var vi livrädda. Svår låt… Men med norrländsk tjurighet har vi fixat det o är nu helpeppade. Hej och hå, pannband på!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.