Bojkotta Israel

Varje millimeter av det palestinska livet kontrolleras av israeliska regeringens nycker, israeliska domstolars beslut och ytterst: israeliska militärmaktens vapen. Det blir ett våldsmaskineri som upprätthålls i allt. Med USA:s vapen och dollarstöd!

Från den dagliga förnedringen av palestinier vid vägspärrar till brutaliseringen också av det israeliska samhället när generation efter generation tvingas in i en militärtjänst som med våld ska upprätthålla systemet. Den starkes fred finns inte. Det blir aldrig fred. Inte i längden. Kriget börjar inte när den förtryckta slår tillbaka.”

När vi bojkottade Sydafrika så gick apartheid mot sitt slut. I 50 år har jag bojkottat Israeliska produkter. Om vi gör det tvingar vi till slut Israel att apartheidpolitiken där tar slut!

Av kartan ser vi hur Israel ockuperat Palestinska områden mer och mer. Tragiskt! Orättvist! Trots alla FN-beslut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.