Teknologins slavar

Gårdagens PC-verkstad har nu visat sig vara en stor succé, inte bara sitter jag nu vid en egen dator och bloggar utan även med en dator som prestandamässigt "spöar skiten" ur min gamla burk.
Ett litet minus är dock att jag inte har en CD/DVD-Rom i denna burk, fick nämligen inte plats när vi bestämde oss för att borra lite egna hål i chassit för att få plats med en extra hårddisk (chassit är en mini-compact grej typ).

Vad jag dock lärt mig av veckan som gått är att jag är förslavad av dagens teknologi, livet rullar inte riktigt på på samma sätt när man står utan dator och tillgång till internet. Detta är egentligen ganska sorgligt speciellt med tanke på att jag spenderade mina 20 första år i livet utan saker som dator och internet.

Att vara datorlös har ju inte bara varit en pina, snarare tvärtom. Samma dag som datorn pajade så åkte min dubbeldäckare till stereon fram och stora delar av förra veckan spenderades åt att återuppleva 90-talets första hälft i form av gamla demotapes, detta i sin tur kläckte även idén till den kommande bloggen om Umeås musikscen.
Detta får avsluta allt tråkigt skriveri om datorer m.m.

Avslutar dagens blogg med en bild från Trädgården i lördags.

En del av er kanske känner igen Josefin till vänster på bilden, hon är ett bekant ansikte i VK’s bloggosfär. En trevlig tjej med en trevlig blogg, kolla gärna in den på: blogg.vk.se/josefin  

3 kommentarer

  1. Bob

    Hah! Sorry att jag åter har satt the damn datorbojorna på dig. Sa ju att den skulle sparka bollarna av din gamla burk, en kärna till så knaprar man bra många fler 1or och 0or i sekunden ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.