Jalometalli Festival

Det har varit ett underligt dygn…..
Vid den här tiden igår så var jag i full gång med att fixa i ordning nya boendet, nu sitter jag 50 mil hemifrån lite smålullig och glad i håven förväntansfull över vad kvällen kommer att ha att erbjuda. Vi var ett gäng på 5st tokar som drog från Umeå 02.30 natten till idag, kl 10.15 imorse anlände vi till Oulu (Fin) , medelåldern i bilen ligger på ungefär 35 så jag med mina 32 pannor är ynglingen:)

Förra natten bestod av 45min sömn följt av en 30min vilopaus på dagen men jag känner mig kry. Mina resekamrater bor på hotell medans jag valt att bo hos en polare i stan.

Kom just hem från ett besök hos min gamle vän/ex. bandkamrat (Deathbound) K.J Chaos (mitt i bilden) som idag skall stå på scen med Deathchain på Jalometalli om ca 1h 30min. Förjävla kul att träffas upp och snacka ifatt om skit från de senaste 5-6 åren. Nu skall jag återgå till att dricka min Long Drink och börja bege mig traskandes mot festivalen….THRASH ´TIL DEATH!!!

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. AbbeAbyss

    Hailz! Vilket hotell bodde dina polare på?

    Ska försöka dra på årets Jalometalli (Suffo och Demilich, HELL YES) så kollar lite med boende osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.