Veckans Hundralapp V.47

Vi fortsätter veckan i humorns tecken. Det har ju varit oundvikligt att märka att november månad hittills gått i regnruskets tecken, 4.7 soltimmar och så vidare, detta är ju saker som kan få vem som helst att deppa ner en aning. Veckans hundralapp må kanske pigga upp skrattmusklerna någon regnig dag.


Manowar – "Hell on Earth Part 1" DVD 99:-
Manowar, Men of War (Dolph Lundgren i högform)…Säga vad man vill om detta amerikanska Heavy Metal band men särskilt seriöst hoppas jag att ingen tar dem. Och missförstå mig rätt nu, jag har i min samling ca.8 CD’s samt ett par vinyler med denna grupp som faktiskt gjort en hel del trevliga dängor genom åren. Samt har jag i min samling denna "underbara" video som en polare till mig i Usa bara kände sig tvungen att skicka till mig kring ’01 på VHS. Bandet har sprutat ur sig DVD´s som Peter North gjorde med annat i sina dagar, men denna är nog den mest underhållande. Eller vad sägs om "baröverkropp-skoteråkning-i-läderbyxor-med-varsin-topless-tjej" tillsammans med andra "supermacho" aktiviteter som bandet vill få oss tro tillhör deras vanliga vardag. 

Plats: www.ginza.se
Pris: 128:- inkl. frakt.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Tommi Konu

    Svar till Pierre (2009-11-24 17:04)
    Tja Pierre,
    Visar sig att jag inte har härligheten på mp3, men i.o.m att jag även lovat Fors att fixa en rip av Decortication-”Promo 1994” så skall jag hooka upp bandaren med datafan a.s.a.p. Förvänta dig ett mail senast till veckan som kommer (V.49).
    Tackar för ett suveränt gig på Scharinska!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.